Hipko Performance Training

" Uusi fysiikka- ja voimavalmennussali aikuisille kuntoilijoille "

Olemme Itä-Helsingissä:
Korsholmantie 2 (Itäkeskus)
info@hipkoperformance.fi

Valmennuksemme on edullista – säästät jopa 600 € / kk!

Valmennuksemme on edullista – säästät jopa 600 € / kk!

Valmennuksemme on edullista – säästät jopa 600 € / kk!

Hipko Performance Training -valmennuskonsepti on edullinen. Saat sinulle henkilökohtaisesti suunnitellun valmennusohjelman ja ohjattua harjoittelua 2 kertaa viikossa vain 109 €/kk!
Huomaat eron kun vertaat hintaa personal traineriin, joka on usein kallis palvelu. Personal training (http://personaltrainer1.fion parhaimmillaan toki erittäin hyvää palvelua, mutta jatkuvana valmennuksena erittäin kallista: 2 harjoitusta viikossa voi maksaa yli 700 €/kk.

HPT4.

Hipko Performance Training on yksilöllistä ja ohjattua voima- ja kuntovalmennusta aikuisille kuntoilijoille

Hipko Performance Training tarjoaa sinulle yksilöllistä ja ohjattua fysiikkavalmennusta. Olemme erikoistuneet voima- ja kuntovalmennukseen. Salimme sijaitsee Helsingin Kontulassa.

Yksilöllistä valmennusta kaikentasoisille kuntoilijoille

HPT Training

Suurin osa asiakkaistamme koostuu tavallisista kuntoilijoista kaikista ikäryhmistä. Tarjoamme kuntoilijoille yksilöllisen, vaihtelevan ja monipuolisen harjoitusohjelman, joka kehittää liikkuvuutta, voimaa ja aerobista kuntoa. Harjoittelutapamme tuo tuloksia niin hyvinvoinnin kuin kehonkoostumuksenkin suhteen.

Me autamme sinua kuntoilun aloittamisessa. Voit ikään kuin “ulkoistaa” luotettaviin käsiimme  kuntosi kehittämiseen tarvittavan osaamisen: Aloitat harjoittelemisen“Intro-tunnilla”. Jatkossa tulet vain salille ja teet oman harjoitusohjelmasi mukaiset harjoitukset valmentajamme opastuksella.

Harjoittele 2 tai 3 kertaa viikossa

Hipko Performance Training -palvelun avulla haluamme varmistaa, että Sinä saat henkilökohtaista valmennusta ja että jokainen harjoituskertasi on ennalta suunniteltu. Yksilölliset harjoitusohjelmat vaihtuvat kahdeksan viikon välein. Kun päätät aloittaa harjoittelun, valitset joko 2 kertaa viikossa tai 3 kertaa viikossa harjoitusohjelman. Se riittää!

Millainen on yksittäinen harjoitus?

Kun tulet salille, valmentaja ottaa sinut vastaan. Hän käy kanssasi läpi edellisen kerran ja tulevan harjoituksen, joka kirjataan harjoutsohjelmaasi:

 1. Aloitat harjoittelun lämmittelyalueella, jossa teet itsenäisesti lihasten lämmittelyn foam-rullan avulla sekä kehon liikkuvuutta ja kehonhallintaa kehittäviä dynaamisia liikkeitä.
 2. Lämmittelyn jälkeen siirryt voima-alueelle, jossa teet toiminnallisia voimaharjoituksia. Näiden avulla vahvistat kaikkia tärkeimpiä lihasryhmiä.
 3. Voimaharjoittelun jälkeen siirryt apuliike- ja core-harjoittelun alulle, jossa teet pääliikkeitä tukevia apuliikkeita ja keskivartaloa vahvistavaa core-harjoittelua.
 4. Apuliike- ja core-harjoittelun  jälkeen siirryt aerobisen harjoittelun alueelle, jossa teet sydäntä, verenkiertoa ja keuhkoja kehittävän aerobisen intervalliharjoituksen. Tämän osuuden jälkeen voit halutessasi tehdä vielä kevyitä venytyksiä tärkeimmille lihasryhmille.

Kun aerobinen harjoitus on ohi, on treenisi valmis ja harjoitukseesi on kulunut 45-60 minuuttia.

Ilmainen intro-tunti: varaa intro-tunti huhtikuulle ja saat sen ilmaiseksi! (normaalihinta 50 €)

Intro-Tunnin sisältö

 • 2-8 henkilölle suunniteltu tunti
 • henkilökohtainen lähtötilanteen tarkastus
 • kehontoiminta (motoriset ominaisuudet, liikkuvuus, voima)
 • liikuntatavoitteesi
 • harjoitusohjelmaan tulevien liikkeiden valinta
 • mikäli aloitat harjoittelun saat ensimmäisen henkilökohtaisen 8 viikon mittaisen harjoitusohjelman

Toimi näin

 1. Varaa Intro-Tunti ilmoittautumislomakkeella
  siirry ilmoittautumislomakkeeseen tästä »
 2. Tehtyäsi varauksen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, jossa on ohjeet, varattu ajankohta ja kaikki muu oleellinen tieto.
 3. Tule salille varaamasi aikana. Intro-tunnilla opettaja ottaa ystävällisesti huomioon Sinun tarpeesi. Asuksi sopivat t-paita, verryttelyhousut tai shortsit ja liikuntajalkineet.
 4. Tunnin jälkeen:
  Saat tietoa omasta harjoittelustasi ja voit aloittaa harjoittelun.
 5. Kysyttävää, tarkennettavaa?
  Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi:
  sähköposti: info@hipkoperformance.fi
  puhelimitse: 050 590 3905 (ma-pe 12.30-15.30).

 

Hipko Performance Training -salilla voit maksaa käteisen ja maksukorttien lisäksi myös näillä seteleillä / passeilla:
 
Liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuuriseteli

Tyky-kuntoseteli

Tyky-kuntoseteli

Sporttipassi

Sporttipassi

Virikeseteli

Virikeseteli

 
Suomen Yrittäjät

Hipko on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.