Hipko Performance Training

" Uusi fysiikka- ja voimavalmennussali aikuisille kuntoilijoille "

Olemme Itä-Helsingissä:
Korsholmantie 2 (Itäkeskus)
info@hipkoperformance.fi

Harjoitusohjelmat

Yksilöllinen ja vaihteleva harjoitusohjelma ja valmennus!

Kun päätät aloittaa harjoittelun, valitset vain mieleisesi valmennuskokonaisuuden. Se riittää. Me pidämme huolen, että valmennus toimii ja harjoittelusi on nousujohteista ja tuloksellista. Kun harjoittelet 2-3 kertaa viikossa, pystyt palautumaan ja harjoittelusi tuottaa suunniteltuja tuloksia.

Hipko Performance Training -harjoittelu toimii ainutlaatuisella periaatteella: Hipko Performancen Training salilla harjoittelu on aina yksilöllistä ja ohjattua voima- & kuntoharjoittelua. Voit tulla tekemään oman harjoituksesi milloin tahansa salin aukioloaikana,  ja valmentaja on salilla aina paikalla. Me huolehdimme siitä, että sinun harjoittelusi etenee suunnitelmallisesti, nousujohteisesti ja aikaa säästäen.

Varmistaaksemme kehittymisesi teemme sinulle uuden harjoitusohjelman 8 viikon välein. Omassa harjoittelussasi riittää, että tulet salille ohjelmasi mukaisesti 2 tai 3 kertaa viikossa ja käyt läpi ohjelmasi mukaisen harjoituksen.

Harjoittelun aloittaminen: uusi harjoittelija aloittaa harjoittelun aina “intro-tunnilla”, jossa arvioimme harjoittelijan kehon toimintaa voidaksemme suunnitella yksilölliset ohjelmamme turvallisiksi ja oikein. Opastamme sinulle salilla aina oikeat liikkeet, vastukset ja liikkeiden suoritustekniikat. Valttikorttimme on monipuolisten harjoitteluohjelmien osaamisen lisäksi tekninen osaaminen ja keskittyminen yksityiskohtiin: Harjoitellessasi meillä voit aina luottaa olevasi varmoissa käsissä!


3 erilaista harjoitusohjelmaa:

 • Kuntostartti – 2 kertaa viikossa, kesto 2 kuukautta

Haluatko aloittaa kuntoilun tauon jälkeen ja et ole varma mitä Sinun tulisi tehdä parantaaksesi kuntoasi? Kuntoilemisen aloittamiseen suunnattu tehokas kuntostartti ohjelmamme rakentuu kahdesta käyntikerrasta viikossa, sekä harjoitusten ulkopuolella tehtävistä kotitehtävistä.
Hipko Performance Intro sekä kehonkoostumusmittaus varmistavat että ohjelma on juuri Sinulle sopiva lähtötasoltaan.

 • Yksilöllisesti suunniteltu alkulämmittely ja pehmytkudoskäsittely (foam roll) valmistavat kehon harjoitukseen, parantavat liikkuvuutta, notkeutta sekä kehonhallintaa.
 • Kehon hyvinvointia ja toimintakykyä lisäävä voimaharjoittelu laadittuna Sinun lähtötasosi ja tavoitteesi huomioiden.
 • Tehokas ja aikaa säästävä, intervalleihin perustuva kuntoharjoitteluosuus
 • 8 viikon välein vaihtuva harjoitusohjelma

Hinta: 199 €/kk

 • Kuntoilija – 2–3 kertaa viikossa

Kuntoilijoille suunnattu kahden päivän ohjelmamme rakentuu kahdesta tai kolmesta käyntikerrasta viikossa

 • Yksilöllisesti suunniteltu alkulämmittely ja pehmytkudoskäsittely (foam roll)
 • Kehon hyvinvointia ja toimintakykyä lisäävä voimaharjoittelu
 • Tehokas ja aikaa säästävä, intervalleihin perustuva kuntoharjoitteluosuus
 • 8 viikon välein vaihtuva harjoitusohjelma

Hinta: 199-249 €/kk

 • Urheilija – 2 kertaa viikossa (fysiikkavalmennus)

Haluatko kilpailuedun itsellesi ja kehittyä lajissasi uudelle tasolle? Paremmin toimiva, entistä nopeampi, räjähtävämpi, voimakkaampi ja kestävämpi keho antaa selvän kilpailuedun lajissasi. Salimme on suunniteltu vaativaan harjoitteluun ja monipuoliset harjoitteluohjelmamme kykenevät ottamaan kaikki urheilulliset tavoitteet huomioon.

Tavoitteelliset harjoitteluohjelmamme koostuvat vähintään kahdesta harjoittelupäivästä ja erilaisten fyysisten ominaisuuksien progressiivisesta, asteittaisesta kehittämisestä.

Harjoittelu koostuu tavoitteista riippuen kimmoisuus-, nopeus- ja ketteryysharjoittelusta, yksilöidystä toiminnallisesta voimaharjoittelusta sekä kuntoharjoittelusta. Harjoittelu voi sisältöö myös yksittäisiä elementtejä tai kaikkien ominaisuuksien harjoittamisen kokonaisuutena.

Fysiikkavalmennuksen paikkoja rajoitetusti. Valmennuksessa hyödynnetään Hipkon monipuolista kamppailu- sekä kuntolajien tarjontaa täydentämään Hipko Performance harjoituksia.

Hinta: 199 €/kk

 
Hipko Performance Training -salilla voit maksaa käteisen ja maksukorttien lisäksi myös näillä seteleillä / passeilla:
 
Liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuuriseteli

Tyky-kuntoseteli

Tyky-kuntoseteli

Sporttipassi

Sporttipassi

Virikeseteli

Virikeseteli

 
Suomen Yrittäjät

Hipko on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.