Hipko Performance Training

" Uusi fysiikka- ja voimavalmennussali aikuisille kuntoilijoille "

Olemme Itä-Helsingissä:
Korsholmantie 2 (Itäkeskus)
info@hipkoperformance.fi

Yritys

hipko-logoHipko Performance Training on Helsingin Itsepuolustuskoulu Oy:n (Hipkon) omistama harjoittelu- ja salikonsepti. Helsingin Itsepuolustuskoulu Oy osti keväällä 2014 Väinö Lestelä Performance Training -salin. Hipko jatkaa ja edelleen kehittää Väinö Lestelän kehittämää harjoittelu- ja salikonseptia Hipko Performance Training -nimellä.

Untitled-9Vuonna 2007 perustettu Väinö Lestelä Performance Training oli Suomen ensimmäinen suorituskyvyn monipuoliseen kehittämiseen perustuva kaupallinen valmennuspalvelu. VLPT on vuodesta 2007 saakka valmentanut kirjaimellisesti satoja ihmisiä ja tarjoaa harjoitteluun motivoivan ympäristön ja ohjelmia erilaisiin tarpeisiin: turvallista, tulosorientoitunutta, mutta samalla hauskaa kunnon kohottamista monipuolisesti ja toimivasti. Toisaalta myös ammattimaista kunto- ja voimavalmennusta ja fyysisten ominaisuuksien monipuolista kehittämistä.

Hipko, Helsingin Itsepuolustuskoulu Oy on Timo Räkköläisen vuonna 1998 perustama itsepuolustus- ja kamppailulajien harjoitteluun ja opettamiseen erikoistunut koulu, jonka valikoima on myöhemmin laajentunut sisältämään myös mm. kuntolajeja sekä tunteja. Hipko tarjoaa kamppailu- ja kuntoilulajeja koko perheelle – taaperoista senioreihin. Hipkon salit sijaitsevat Helsingissä (Vuosaari, Kontula ja Metsälä) ja Espoossa (Leppävaara).

 

 
Helsingin Itsepuolustuskoulu Oy
Y-tunnus: 1652047-3

 

 

 
Hipko Performance Training -salilla voit maksaa käteisen ja maksukorttien lisäksi myös näillä seteleillä / passeilla:
 
Liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuuriseteli

Tyky-kuntoseteli

Tyky-kuntoseteli

Sporttipassi

Sporttipassi

Virikeseteli

Virikeseteli

 
Suomen Yrittäjät

Hipko on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.