Hipko Performance Training

" Uusi fysiikka- ja voimavalmennussali aikuisille kuntoilijoille "

Olemme Itä-Helsingissä:
Korsholmantie 2 (Itäkeskus)
info@hipkoperformance.fi

Kunto- ja fysiikkavalmennus

Harjoittelu on yksilöllistä ja ohjattua – kaikille harjoittelijoille!

Hipko Performance Training tarjoaa sinulle yksilöllistä ja ohjattua valmennusta: jokainen harjoittelija saa henkilökohtaisen ohjelman, jonka noudattaminen on yllättävän helppoa. Filosofiamme on yksinkertainen: harjoittelijan tehtävä on saapua salille – me huolehdimme siitä, että tulokset toteutuvat.

Valmennusta kaikentasoisille kuntoilijoille

HPT Training

Suurin osa asiakkaistamme on aivan tavallisia kuntoilijoita kaikista ikäryhmistä. Me tarjoamme yksilöllisen, vaihtelevan ja monipuolisen harjoitusohjelman, joka kehittää liikkuvuutta, voimaa ja aerobista kuntoa. Harjoittelutapamme tuo tuloksia niin hyvinvoinnin kuin kehonkoostumuksenkin suhteen.

Me autamme sinua kuntoilun aloittamisessa. Voit ikään kuin “ulkoistaa” luotettaviin käsiimme  kuntosi kehittämiseen tarvittavan osaamisen. Aloita harjoittelu “intro-tunnilla”. Jatkossa, intro-tunnin jälkeen, tulet vain salille ja teet oman harjoitusohjelmasi mukaiset harjoitukset valmentajamme opastuksella.

 

Harjoittele 2 tai 3 kertaa viikossa

Hipko Performance Training -ohjelman avulla haluamme varmistaa, että sinä saat henkilökohtaista valmennusta ja että jokainen harjoituskertasi on huolellisesti ennalta suunniteltu. Yksilölliset harjoitusohjelmat vaihtuvat kahdeksan viikon välein. Kun aloitat harjoittelun, valitset harjoitusohjelman, jota toteutetaan joko 2 tai 3 kertaa viikossa. Se riittää!

 

Millainen on yksittäinen harjoitus?

Kun tulet salille, valmentaja ottaa sinut vastaan. Hän käy kanssasi läpi edellisen kerran ja tulevan harjoituksen, joka kirjataan harjoitusohjelmaasi:

  1. Aloitat harjoittelun lämmittelyalueella, jossa teet itsenäisesti lihasten lämmittelyn foam-rullan avulla sekä kehon liikkuvuutta ja kehonhallintaa kehittäviä dynaamisia liikkeitä.
  2. Lämmittelyn jälkeen siirryt voima-alueelle, jossa teet toiminnallisia voimaharjoituksia. Näiden avulla vahvistat kaikkia tärkeimpiä lihasryhmiä.
  3. Voimaharjoittelun jälkeen siirryt apuliike- ja core-harjoittelun alulle, jossa teet pääliikkeitä tukevia apuliikkeita ja keskivartaloa vahvistavaa core-harjoittelua.
  4. Apuliike- ja core-harjoittelun  jälkeen siirryt aerobisen harjoittelun alueelle, jossa teet sydäntä, verenkiertoa ja keuhkoja kehittävän aerobisen intervalliharjoituksen. Tämän osuuden jälkeen voit halutessasi tehdä vielä kevyitä venytyksiä tärkeimmille lihasryhmille.

Kun aerobinen harjoitus on ohi, on treenisi valmis ja harjoitukseesi on kulunut 45-60 minuuttia.

 

Hipko Performance Training valmennus tapahtuu henkilökohtaisella otteella

Huolehdimme, että harjoittelusi on suunnitelmallista, teemme sinulle yksilölliset ohjelmat ja valmentajamme ovat salilla apunasi, kun teet harjoitustasi. Ennen voimaharjoitteluosuutta valmentaja näyttää sinulle liikkeet, suoritustekniikat, sarjat, toistot ja vastuksen, sekä valvoo, että liikkeet suoritetaan oikein. Nämä yhdessä saavat aikaiseksi tuloksia, joilla on merkittävä vaikutus terveyteesi ja positiivinen vaikutus elämääsi.

 

Hipko Performance Training –valmennuksella otat oman liikuntasi haltuun

Olemme sitä mieltä, että laadukas ja toimiva harjoittelu on jokaisen kuntoilijan perusoikeus. Kuntoilu voi olla yhtä laadukasta kun huippu-urheilijankin harjoittelu!

Olemme myös halunneet luoda kannustavan harjoitteluympäristön, jossa jokainen voi lähtökohdistaan riippumatta toteuttaa laadukasta ja suunnitelmallista harjoittelua osaavien valmentajien johdolla. Ohjatussa Hipko Performance Training -valmennuksessa sinun ei tarvitse harjoituksen aikana tai vapaa-ajallasi miettiä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä: Me ohjaamme ja sinä voit tehdä 100 % keskittymisellä harjoitutustasi!

hpt-kuvitus2Hipko Performance Training -palvelu jatkaa Väinö Lestelän vuonna 2007 perustaman Väinö Lestelä Performance Training (VLPT) -palvelun pohjalta. VLPT oli Suomen ensimmäinen suorituskyvyn monipuoliseen kehittämiseen perustuva kaupallinen valmennuspalvelu, joka on valmentanut satoja ihmisiä ja tarjonnut harjoitteluun motivoivan ympäristön ja harjoitusohjelmia lukuisiin erilaisiin tarpeisiin.

Tervetuloa harjoittelemaan!


Timo Räkköläinen
Päävalmentaja
Hipko

 
Hipko Performance Training -salilla voit maksaa käteisen ja maksukorttien lisäksi myös näillä seteleillä / passeilla:
 
Liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuuriseteli

Tyky-kuntoseteli

Tyky-kuntoseteli

Sporttipassi

Sporttipassi

Virikeseteli

Virikeseteli

 
Suomen Yrittäjät

Hipko on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.