Hipko Performance Training

" Uusi fysiikka- ja voimavalmennussali aikuisille kuntoilijoille "

Olemme Itä-Helsingissä:
Korsholmantie 2 (Itäkeskus)
info@hipkoperformance.fi

Katso video: täsmäapu niska-, hartia-, olkapää- ja alaselänalueen kipuihin

Tästä videosta saat apua niskan-, hartian-, olkapään- ja alaselänalueen kipuihin.

Tee harjoitus aamulla herättyäsi. Harjoiutuksen tekemiseen menee aikaa vain 10-15 min. Kun teet harjoituksen, saat joustavan selkärangan lisäksi myös keskittyneen mielen ja hyvän alun päivälle

Monta kertaa toivon, että voi kun ei olisi mitään sanottavaa, mutta kun löydän jonkin asian, josta on ollut hyötyä itselleni, niin haluan jakaa sen eteenpäin! Toivoen, että siitä olisi apua sinulle.

Liian yksipuolisen kamppailulaji treenaamisen johdosta, selkärankani pääsi huonoon kuntoon (en oikeastaan huomannut tätä, koska muutos tapahtui niin hitaasti) ja se alkoi kipuilemaan arjessa, jomotuksena ja jäykkytenä. Muutama osuma tuli olkapäähän, mitkä jollain tavalla alkoivat rassaamaan olkapäätä niin, että nukkuminen ei onnistunut enään kipeän olkapään puolella.

Päädyin tähän sarjan 1. osaan melko intuitiivisesti. Lähdin hakemaan lisää liikettä selkärankaan. Tein liikkeitä, jotka koin hyviksi. Ensimmäisen kahden viikon aikana en juurikaan tuntenut edistystä, mutta nyt 6 viikkoa myöhemmin niska, hartiat, olkapää ja alaselkä on täysin kivuton. Todella ihmeellisen hyvä olo, helppo treenata ja huomattavasti ketterämpi, sekä nuorempi olo arjessa.

Tästä innostuneena kuvasin sarjan videolle, koska huomasin, että niska-, hartia-, olkapää- ja selkävaivoista kärsiviä on paljon

Aloita samantien, tee harjoitus joka aamu 4 viikon ajan ja pääset nauttimaan arjesta ilman kipua!

Terveisin,
Timo Räkköläinen
Pääopettaja
Hipko

Hipko Performance Training -salilla voit maksaa käteisen ja maksukorttien lisäksi myös näillä seteleillä / passeilla:
 
Liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuuriseteli

Tyky-kuntoseteli

Tyky-kuntoseteli

Sporttipassi

Sporttipassi

Virikeseteli

Virikeseteli

 
Suomen Yrittäjät

Hipko on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.