Hipko Performance Training

" Uusi fysiikka- ja voimavalmennussali aikuisille kuntoilijoille "

Olemme Itä-Helsingissä:
Korsholmantie 2 (Itäkeskus)
info@hipkoperformance.fi

Hinnasto

 • HPT LIGHT
 • alkaen 179,90 €/kuukausi
 • Loistava valinta, jos et ehdi, jaksa, kykene treenaamaan enempää. Tällä paketilla saat jo hyödynnettyä HPT:n etuja
 • Henkilökohtainen harjoitusohjelma
 • 1 x treeni/viikko
 • Valmennustiimin tuki
 • Varaa ilmainen intro-tunti
 • HPT MEDIUM
 • alkaen 249,90 €/kuukausi
 • Hyvä valinta, kun haluat optimoida voimaharjoittelusi ja saavuttaa tavoitteesi tai ylläpitää kuntoasi
 • Henkilökohtainen harjoitusohjelma
 • 2 x treeniä/viikko
 • Valmennustiimin tuki
 • Varaa ilmainen intro-tunti
 • HPT ALL-IN
 • alkaen 499,90 €/kuukausi
 • Täysillä projektiin! Saavuta tavoite kuin tavoite. Harjoittelu suunnitellaan palvelemaan kokonaisuutta
 • Henkilökohtainen harjoitusohjelma
 • 2-6 x treeniä/viikko
 • Valmennustiimin tuki
 • Varaa ilmainen intro-tunti
 

Lisäpalvelut

PLUS (+) –paketti

 • +70€/kk
 • Tällä mahdollistat yhden (1) lisäharjoituksen joka viikolle

HPT Nutrition

 • Ravintovalmennusta pienryhmässä 1tunti/ kuukausi, +75€/kk
HPT LIGHT MEDIUM ALL-IN
Henkilökohtainen harjoitusohjelma
Valmennustiimin tuki
Kehonkoostumus 1krt/kk ✕ (+15€/kk)
Kuukausitapahtumat (luennot/workshopit) ✕ (lisämaksusta)
Ravintovalmennus ONLINE ✕ (lisämaksusta, 99€)
TE3 liikkuvuusmittaus + ohjelmointi ✕ (lisämaksusta, 69€) ✕ (lisämaksusta, 69€)
PP ergometrimittaus + ohjelmointi ✕ (lisämaksusta, 69€) ✕ (lisämaksusta, 69€)
Kokonaisharjoittelusi täydellinen ohjelmointi

Intro-tunnin jälkeen voit tehdä jäsensopimuksen suoraan salilla tai netissä:
https://avoinna24.fi/hipko/join/member

Valmennuksemme on edullista – säästät jopa 600 € / kk!

Hipko Performance Training -valmennuskonsepti ottaa huomioon jokaisen yksilöllisesti. Kokonaisuus räätälöidään aina henkilökohtaisesti, jokaisen yksilölliset lähtökohdat huomioiden. Hipko Performance Training valmennuksen hinta on keskimäärin 200 – 400 €/kk.
Huomaat eron kun vertaat hintaa personal traineriin, joka on usein kallis palvelu. Personal training on parhaimmillaan toki erittäin hyvää palvelua, mutta jatkuvana valmennuksena erittäin kallista: 2 harjoitusta viikossa voi maksaa yli 700 €/kk ja jopa 1100 €/kk.

Liikuntasetelit

Hipko ottaa vastaan liikuntaseteleitä (kulttuurisetelit, tyky-setelit, smartumsetelit). Myös SmartumPay, Eazybreak, Edenred mobiilisovellus sekä ePassi käyvät maksuvälineenä (kysy tarvittaessa lisää info@hipko.fi).

EPassilla, Smartumilla ja Edenredillä voit tehdä maksun suoraan sovelluksen kautta haluamallasi summalla Hipkolle (löytyy sovelluksista Helsingin Itsepuolustuskoulu, tai Hipko -nimellä). Voit maksaa joko jo lähetetyn/ saapuneen laskun sovellusten kautta laskun summalla (laita laskun viite lisätietoihin) – tai etukäteen haluamasi summan, joka vaikuttaa tuleviin laskuihin. Eazybreak-maksuista tarvitsemme erikseen kuvakaappauksen maksusta/ maksukoodista sähköpostiin (info@hipko.fi)

Paperiset liikuntasetelit voit toimittaa salille/ valmentajalle.

Jäsensopimuksen ydinkohdat

 • Jäsenyys oikeuttaa harjoitteluun sopimuksen mukaisesti 2 tai 3 kertaa viikossa Hipko Performance Training -salilla
 • Hipko Performance Training -jäsensopimus on jatkuvana voimassa toistaiseksi (kuitenkin vähintään minimiajan 4kk), kunnes se irtisanotaan sähköpostilla osoitteeseen info@hipkoperformance.fi 
 • Kuukausimaksu veloitetaan verkkopankkiin saapuvalla eLaskulla Jäsenen (tai Maksajan) tililtä aina kuukauden 1. päivänä.
 • Mikäli haluat laskut paperilaskuina, laskutuslisä on 5 euroa per lasku.
 • Lomaoikeus: Vuoden aikana kaksi (2) kalenterikuukauden mittaista maksutonta lomajaksoa.
 • Kaikki jäsensopimukset tehdään paikan päällä salilla
 • Sopimuksen irtisanomisaika on 1 kalenterikuukausi (sopimus on voimassa irtisanomisilmoitusta seuraavan kalenterikuukauden loppuun asti).
 • Irtisanomiset tehdään sähköpostilla osoitteeseen info@hipkoperfomance.fi

 

Hipko Jäsensopimus – sopimusehdot

OSAPUOLET

 1. Jäsensopimuksen osapuolina ovat Helsingin Itsepuolustuskoulu Oy (myöh. HIPKO) ja sopimukseen merkitty Jäsen. Lisäksi sopimuksen osapuolina voivat olla myös sopimukseen merkitty Maksaja sekä Jäsenen Huoltaja.
 2. Jäsen on aina yksityishenkilö. Jäsensopimuksen allekirjoittaa Jäsen. Jos Jäsen on alaikäinen, on sopimuksen allekirjoittajana Jäsenen Huoltaja.
 3. Sopimukseen merkitty Maksaja voi olla eri kuin Jäsen tai Huoltaja (esimerkiksi toinen vanhempi tai yritys tai yhteisö). Jos Maksajaa ei ole erikseen merkitty, on Maksajana Jäsen. Maksajan täytyy olla täysi-ikäinen. Jos Jäsen on alaikäinen, Maksajan täytyy olla eri kuin Jäsen (esimerkiksi Huoltaja). Maksajan ei tarvitse olla HIPKO:n Jäsen.
 4. Alle 18-vuotiaan tullessa Intro-tunnille, on lapsen huoltajan tultava mukaan (sopimuksen voi tehdä vain täysi-ikäinen). Jos huoltaja ei pääse paikalle, ota yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimitse.

VOIMASSAOLO

 1. Jäsensopimus on voimassa jatkuvana toistaiseksi ja vähintään sopimukseen merkityn vähimmäisajan (4kk). Vähimmäisajan jälkeen voimassaolo jatkuu automaattisesti, kunnes sopimus irtisanotaan sähköpostitse osoitteeseen info@hipkoperformance.fi (Tällöin Jäsensopimuksen voimassaolo päättyy irtisanomisajan jälkeen.)
 2. Jäsensopimuksen voimassaolo alkaa siitä päivästä, kun sekä Jäsen (tai Huoltaja) että HIPKO:n edustaja ovat allekirjoittaneet sopimuksen. HIPKO:n edustaja allekirjoittaa sopimuksen sen jälkeen, kun sopimuksen tiedot on kaikilta muilta osin täytetty ja tarkistettu.
 3. Jäsensopimukseen merkityllä Jäsenellä on harjoitteluoikeus HIPKO PERFORMANCE TRAINING SALILLA sopimuksen voimassaoloaikana. Jäsenyys ei oikeuta harjoitteluun muilla Hipkon saleilla.
 4. HIPKO:lla on oikeus veloittaa Maksajalta kuukausittainen harjoittelumaksu sopimuksen voimassaoloaikana.
 5. Jäsensopimukseen sisältyy vuodessa kaksi yhtäjaksoista 1kk  pituista lomataukoa, jonka aikana ei veloiteta kuukausimaksua. Lomatauko määräytyy kalenterikuukausittain. Lomatauko ei lyhennä Jäsensopimuksen pituutta (Jäsensopimuksen voimassaoloaikaa jatketaan lomatauon verran siten, että maksettavaksi tulee edelleen vähintään vähimmäisajan pituus). Lomatauosta tulee ilmoittaa 1kk ennen loman alkamista osoitteeseen info@hipkoperformance.fi, jotta se voidaan huomioida laskutuksessa. Lomatauko on rekisteröity, kun HIPKO on lähettänyt siitä vahvistuksen sähköpostitse.

IRTISANOMINEN

 1. Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi siten, että Jäsensopimus päättyy irtisanomista seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Esimerkiksi jos irtisanomisilmoitus on tehty toukokuun aikana, Jäsensopimuksen voimassaolo jatkuu kesäkuun loppuun asti ja viimeinen kuukausimaksu veloitetaan Maksajan tililtä kesäkuun alussa.
 2. Irtisanomisilmoitus on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen info@hipkoperformance.fi. Irtisanomisilmoituksen voi tehdä Jäsen tai Huoltaja tai Maksaja tai HIPKO. Alaikäinen Jäsen ei voi itse irtisanoa Jäsensopimusta.
 3. Irtisanomisaika alkaa, kun HIPKO on saanut irtisanomisilmoituksen sähköpostilla. Irtisanominen on rekisteröity, kun HIPKO on lähettänyt kuittaussähköpostin. Kuittaussähköpostissa ilmoitetaan Jäsensopimuksen päättymispäivä ja viimeinen kuukausimaksun veloituspäivä. Kun sopimus on päättynyt ja avainkortti on palautettu salille, ei harjoitusmaksua enää peritä.
 4. Jäsen tai Maksaja tai Huoltaja ei voi irtisanoa Jäsensopimusta siten, että voimassaolo päättyisi ennen vähimmäisajan päättymistä.
 5. HIPKO voi irtisanoa Jäsensopimuksen, jos Jäsen tai Maksaja tai Huoltaja rikkoo Jäsensopimuksen sopimusehtoja. Tällöin Jäsensopimukseen liittyvä harjoitteluoikeus HIPKO PERFORMANCE TRAINING SALILLA lakkaa välittömästi. Jäsensopimus on kuitenkin silloin edelleen voimassa, kunnes tässä Jäsensopimuksessa kuvatut Jäsenen tai Huoltajan tai Maksajan velvoitteet (esim. puuttuvat kuukausimaksut ja avainkortin palautus) on hoidettu.

VAKUUTUS

 1. Jäsensopimus ei sisällä vakuutusta. Jokainen Jäsen/Huoltaja vastaa omista vakuutuksiin liittyvistä asioista. Helsingin Itsepuolustuskoulu ei ole vakuuttanut oppilaita. Asiakas suorittaa harjoituksissa valmentajan ohjeistamat harjoitteet omaa harkintakykyä käyttäen ja tekee ne harjoitteet, jotka omasta mielestään kykenee suorittamaan.

HINNAT

 1. Hinnat ja alennukset ovat koko vähimmäisajan sen hinnaston mukaiset, joka on voimassa sopimuksen voimaantulopäivänä. Sopimukseen merkitty hinta edellyttää, että maksut suoritetaan sopimuksen mukaan.
 2. Aloitusjakson jälkeen hinnat ja alennukset ovat kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaiset.
 3. HIPKO:lla on oikeus muuttaa hintojaan ilmoittamalla siitä viimeistään kuukautta ennen uuden hinnaston voimaantuloa. Jäsen, joka irtisanoo Jäsensopimuksensa hinnankorotuksen takia, on suojattu hinnankorotusta vastaan irtisanomisjakson aikana.
 4. Perhealennukset määräytyvät Jäsenyystyypin mukaan. Oikeus perhealennukseen (toisen perheenjäsenen nimi) merkitään sopimuksen etupuolelle. Jos alennusryhmäolosuhteisiin tulee muutoksia (esim. perheenjäsen keskeyttää harjoittelun) on siitä ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen info@hipkoperformance.fi, jotta voidaan määrittää oikea alennusprosentti sekä tarkistaa alennuskelpoisuus. Mikäli asiakas ei ole ilmoittanut muutosta, erotus voidaan periä jälkikäteen.
 5. Jäsensopimukseen liittyvät kuukausimaksut on laskettu siten, että yhden vuoden harjoittelumaksu on jaettu kahteentoista yhtä suureen erään. Siksi maksu veloitetaan jokaiselta kalenterikuukaudelta sopimuksen voimassaoloaikana (myös silloin kun Hipkon sali on suljettu pyhäpäivien tai Hipkon lomapäivien ajan, jolloin salit ovat kiinni). Sopimuksen hinta ei kuitenkaan ole koskaan enempää kuin vuoden kausimaksuista koostuva hinta, mikäli kausimaksu on käytössä vaihtoehtoisena maksumuotona. Lomat ajoittuvat niin, että kaikille tulee samanpituiset lomajaksot riippumatta siitä, milloin jäsensopimus alkaa.
 6. Uuden Jäsensopimuksen solmimisen yhteydessä veloitetaan kulloinkin voimassaoleva liittymismaksu.

VELOITUKSET

 1. Kaikki HIPKO:lta saapuvat laskut tulevat Lindorff Oy:ltä, joka hoitaa HIPKO:n laskutuksen (mukaan lukien E-laskut, ennakkoilmoitukset, paperilaskut, suoralaskut, huomautukset, perintäilmoitukset ym.). Jos laskussa on virhe, on siitä ilmoitettava Lindorff Oy:lle (katso yhteystiedot laskusta).
 2. Kaikki veloitukset tehdään ensisijaisesti E-laskulla. Jos Maksaja haluaa laskutuksen muulla tavoin kuin E-laskulla, veloitetaan kustakin laskusta kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukainen laskutuslisä.
 3. Kuukausimaksun veloitus tapahtuu aina kuukauden 1. päivänä, jolloin maksetaan etukäteen kyseisen kalenterikuukauden harjoitteluoikeudesta. Kuukausimaksu veloitetaan Maksajan tililtä harjoitusmäärästä riippumatta ja niin kauan kuin sopimus on voimassa.
 4. Ensimmäinen veloitus tapahtuu Jäsensopimuksen alkamisajankohdasta lukien seuraavan tai sitä seuraavan kalenterikuukauden alussa, koska kalenterikuukauden lopussa voimaantuleva Jäsensopimus ei välttämättä ehdi seuraavan kuukauden laskutukseen. Ensimmäinen veloitus sisältää kaikki maksut Jäsensopimuksen alkamispäivästä alkaen. Esimerkiksi jos sopimus alkaa elokuun 29. päivä, ensimmäinen veloitus tapahtuu 1.10. ja veloitus sisältää liittymismaksun ja elo-syys-lokakuun jakson 29.8.-31.10. (3 päivää elokuuta + syyskuu kokonaan + lokakuu kokonaan + liittymismaksu)

MYÖHÄSTYNEET LASKUT

 1. Myöhästyneestä maksusta Lindorff Oy lähettää Maksajalle yhden (1) maksumuistutuksen paperilaskuna, johon lisätään kulloinkin voimassaolevat käsittely- ja huomautuskulut. Jos lasku on huomautuksen jälkeen edelleen maksamatta, saatava siirretään perittäväksi perintäyhtiölle. Kun saatava on siirretty perintään, on HIPKO:lla oikeus keskeyttää Jäsenen harjoitteluoikeus välittömästi. Jäsensopimus on silti edelleen voimassa, kunnes Jäsenen tai Huoltajan tai Maksajan velvoitteet on hoidettu. Harjoitteluoikeus HIPKO PERFORMANCE TRAINING SALILLA  jatkuu, kun Jäsen tai Huoltaja tai Maksaja on maksanut erääntyneet saatavat perintäkuluineen.
 2. Mikäli Jäsen tai Maksaja tai Huoltaja haluaa purkaa sopimuksen kesken aloitusjakson HIPKO:sta riippumattomista syistä, hänen tulee suorittaa aloitusjakson jäljellä olevat maksut HIPKO:lle. Ennakkoon maksettuja aloitusjaksoa koskevia maksuja ei hyvitetä takaisin.
 3. Mikäli kuukausimaksu jää suorittamatta tai Jäsen tai Maksaja tai Huoltaja ilman painavaa ja hyväksyttävää syytä laiminlyö maksun suorittamisen, on HIPKO:lla oikeus purkaa tämä sopimus (ja samalla myös harjoitteluoikeus) heti päättyväksi ja periä jäljellä olevat sopimuksen mukaiset kuukausierät kertasuorituksena korkolain mukaisine korkoineen ja perimiskuluineen Jäseneltä tai Huoltajalta tai Maksajalta. Lisäksi Jäsen tai Huoltaja tai Maksaja on velvollinen maksamaan HIPKO:lle mahdollisten liittymisetujen vähittäismyyntiarvon.

LIIKUNTASETELIT

 1. Liikuntaseteleillä voi maksaa etukäteen seuraavien kuukausien veloituksia. Liikuntasetelit on toimitettava HIPKO:lle viimeistään kuluvan kuukauden 10. päivä, jos halutaan maksaa seuraavien kuukausien veloituksia. Liikuntaseteleiden vastaanottamisesta peritään kulloinkin voimassaoleva käsittelymaksu.

E-LASKUTUS

 1. HIPKO käyttää E-laskua ensisijaisena laskutusmuotona, jotta maksuliikenne olisi sekä Maksajalle että HIPKO:lle mahdollisimman automaattista, edullista ja ympäristöystävällistä. Maksaja voi erikseen sopia HIPKO:n kanssa jonkin muun laskutustavan (esim. tavallinen paperilasku) käyttämisestä, ja Maksaja hyväksyy tällöin laskuihin liittyvät käsittely- ja laskutuslisät.
 2. Maksaja hyväksyy, että HIPKO:n laskut lähetetään suoraan Maksajan pankkiin E-laskuna. HIPKO:lla tai pankilla ei ole velvollisuutta toimittaa E-laskua missään muussa muodossa.
 3. Maksaja sitoutuu hyväksymään E-laskun verkkopankissaan viimeistään eräpäivänä. Vaihtoehtoisesti Maksaja sitoutuu hyväksymään E-laskun automaattisesti (jos eräpäivä ei ole pankkipäivä, veloitetaan maksu seuraavana pankkipäivänä). Ilman hyväksymistä pankki ei ole velvollinen huolehtimaan E-laskun maksamisesta.
 4. Maksajan täytyy omassa verkkopankissaan ottaa käyttöön oman pankkinsa E-laskutuspalvelu. Maksajan tulee tutustua oman pankkinsa pankkikohtaisiin E-laskun käyttöönotto-ohjeisiin ja pankin yleisiin E-laskutuspalvelun ehtoihin.
 5. Maksaja sitoutuu hyväksymään 5 päivän kuluessa Jäsensopimuksen voimaantulopäivästä verkkopankissaan E-laskujen vastaanottamisen HIPKO:lta. Jos Maksaja ei ole ottanut käyttöön E-laskutusta käyttöön 5 päivän aikanasopimuksen alkamisesta, lähetetään Lindorff:lta HIPKO:n paperilasku, joka on samansuuruinen kuin E-lasku olisi ollut. Lasku ei siis sisällä huomautusmaksua eikä vaaraa tuplaveloituksesta ole. E-laskutus käynnistyy seuraavasta eräpäivästä lähtien.
 6. Maksaja hyväksyy HIPKO:n E-laskujen maksujen vastaanottajaksi.
 7. Jäsensopimuksessa täytyy ilmoittaa Maksajan tiedot.
 8. Maksaja vastaa hänelle saapuneen laskun käsittelystä. HIPKO vastaa laskun sisällön oikeellisuudesta ja laskun aiheellisuudesta.
 9. Pankki ilmoittaa Maksajalle ja HIPKO:lle verkkopankin kautta, jos tililtä ei ole voitu suorittaa maksua. Jos lasku jää maksamatta sen vuoksi, että tilillä ei ole katetta tai että Maksaja on irtisanonut pankin E-laskupalvelussa laskun vastaanottamisen HIPKO:lta, Lindorff Oy lähettää Maksajalle paperisen huomautuslaskun, joka sisältää kulloinkin voimassaolevan huomautus- ja käsittelymaksun.
 10. Jos Jäsensopimuksen Maksaja tai tilinumero muuttuu, Jäsenen tulee toimittaa uudet tiedot sähköpostitse osoitteeseen info@hipkoperformance.fi. Uuden Maksajan tulee hyväksyä verkkopankissaan E-laskujen vastaanottaminen HIPKO:lta ja HIPKO E-laskujen maksujen vastaanottajaksi.
 11. Maksaja sitoutuu siihen, että hän ei irtisano pankin E-laskupalvelussa laskun vastaanottamista HIPKO:lta eikä poista HIPKO:a maksun vastaanottajista ennen kuin Jäsensopimus HIPKO:n kanssa on päättynyt. Jäsensopimus HIPKO:n kanssa ei pääty, vaikka Maksaja irtisanoo E-laskutussopimuksen pankin kanssa. E-laskutuksen lopettaminen verkkopankissa ei vapauta Jäsentä tai Huoltajaa tai Maksajaa Jäsensopimuksen velvoitteista. Jos Jäsen haluaa irtisanoa Jäsensopimuksen, irtisanomisilmoitus pitää lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@ hipkoperformance.fi.

VERKKOKAUPPAA KOSKEVAT LISÄYKSET

 1. Nämä lisäykset koskevat Jäsensopimuksia, jotka on tehty HIPKO:n verkkokaupassa osoitteessa www.hipko.fi tai www.hipkoperformance.fi
 2. Verkkokaupassa noudatetaan etäkauppalakia.
 3. Verkkokaupassa tehty Jäsensopimus on henkilökohtainen. Vain täysi-ikäinen voi tehdä Jäsensopimuksen verkkokaupassa.
 4. Verkkokaupassa tehtävän Jäsensopimuksen sopimusehdot hyväksytään sähköisesti verkkokaupassa.

ASIAKASTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

 1. HIPKO säilyttää henkilötiedot tietokannassa, joka noudattaa Henkilötietolain määräyksiä. Jäsen hyväksyy sen, että HIPKO kerää ja säilyttää henkilötiedot, joita tarvitaan sopimuksen voimassaoloaikana.
 2. Jäsen hyväksyy sen, että Jäsentietoja voidaan käyttää HIPKO:n ja HIPKO:n yhteistyökumppaneiden tuotteiden ja palveluiden markkinoimiseen.

YLEISET SOPIMUSEHDOT (HIPKO)

 1. Huoltaa välineet, laitteet ja varusteet taatakseen toiminnan laadun ja turvallisuuden.
 2. Voi sulkea keskuksen tai lyhentää aukioloaikoja koulujen lomien, pyhäpäivien, kesäjakson ja virallisten vapaapäivien yhteydessä.
 3. HIPKO:lla on oikeus keskeyttää palvelujen tarjoaminen HIPKO:sta riippumattoman esteen seurauksena (vesivahinko, työtaistelutoimenpide tai muu sen kaltainen este, jonka seurauksena palveluja ei voida tarjota). HIPKO:lla on myös oikeus rajoittaa HIPKO:n tilojen käyttämistä joko kokonaan tai osittain välttämättömien huolto- yms. toimenpiteiden ajaksi.
 4. Pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia ryhmäliikuntaohjelmien sisältöön ja viikoittaisten tuntien määrään sekä keskuksen aukioloaikoihin.
 5. Pidättää itsellään oikeuden rajoittaa osallistujamäärää ryhmäliikuntatiloihin ja lastenhoitotilaan.
 6. Ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat Jäsenille tai Jäsenten vieraille tai henkilökohtaiselle omaisuudelle HIPKO:n tiloissa tai HIPKO:n tiloihin yhteydessä olevissa tiloissa/alueilla (esim. parkkihalli), paitsi jos vahinko voidaan kiistatta osoittaa aiheutuneen HIPKO:n laiminlyönnin johdosta.
 7. Pyrkii doping-vapaaseen ympäristöön ja toimintaan.
 8. Edellyttää turvallisuussyistä vanhempien huolehtivan, että lapset pysyvät heille varatuissa tiloissa.
 9. Pidättää itsellään oikeuden purkaa Jäsensopimus välittömästi, jos Jäsen esiintyy päihtyneenä, jättää noudattamatta turvallisuus- tai järjestysohjeita, käyttäytyy hyvän tavan vastaisesti tai jos käytöksen katsotaan olevan HIPKO-salin ilmapiiriin sopimatonta

YLEISET SOPIMUKSET (JÄSEN)

 1. HIPKO:n saleilla on kulunseurantajärjestelmä, jonka käyttämiseksi Jäsenellä tulee olla sähköinen avainkortti (tagi)
 2. HIPKO edellyttää, että Jäsenellä on tagi aina mukana HIPKO-salilla ja että Jäsen salille tullessaan leimaa itsensä salille ja saa kuittitulostimesta kuitin. Valmentaja kerää kuitit harjoitusten alussa. Ilman kuittia ei voi osallistua salilla harjoitteluun.
 3. Mikäli avainkortti katoaa, siitä on välittömästi ilmoitettava HIPKO:lle. Vioittuneen, kadonneen tai muutoin käyttökelvottomaksi muuttuneen kortin uusimisesta veloitetaan kulloisenkin hinnaston mukainen uusimismaksu.
 4. Jäsen on vastuussa omasta terveydentilastaan siten, ettei harjoittelu aiheuta terveysriskiä. Harjoittelu tapahtuu Jäsenen omalla vastuulla. Jos oppilas joutuu pitämään sairaudesta johtuen yli kuukauden taukoa harjoittelusta, saa Jäsensopimuksen tauolle toimittamalla HIPKO:on lääkärintodistuksen. Sairaudesta tulee ilmoittaa välittömästi.
 5. Pyrkii omalla panoksellaan vaikuttamaan salin viihtyvyyteen sekä siisteyteen sekä noudattamaan HIPKO-salin välineiden, laitteiden tai varusteiden käyttöä koskevia ohjeita.
 6. Jäsensopimus on henkilökohtainen, ja vain henkilö voi olla HIPKO:n Jäsen.
 7. Jäsensopimukseen merkityllä Jäsenellä on harjoitteluoikeus, jota ei voi siirtää toiselle.
 8. Jäsen ei saa käyttäytymisellään häiritä muita Jäseniä tai henkilökuntaa.
 9. Jäsen on aina henkilökohtaisesti vastuussa maksuista, vaikka maksaja olisi eri kuin Jäsen (esimerkiksi yritys tai yhteisö) . Jos Jäsen on alaikäinen, Huoltaja on vastuussa Jäsenen maksuista. Jäsen, jonka Maksajana on yritys tai yhteisö, on itse 100% vastuussa maksuista työnantajan liikuntaedun muuttuessa tai poistuessa kokonaan.
 10. Jäsen ymmärtää, että hän ei voi vaatia hyvitystä harjoitusmaksulleen eikä irtisanoa sopimustaan, jos HIPKO joutuu hetkellisesti osittain tai kokonaan sulkemaan HIPKO-salin ja keskeyttämään palvelujen tarjoamisen siitä riippumattoman esteen tai välttämättömien huolto- yms. toimenpiteiden takia.
 11. Sitoutuu ilmoittamaan Jäsensopimukseen liittyvien henkilö- yms. tietojen muutoksesta.
 12. HIPKO ei ole vastuussa Jäsenen loukkaantumisesta, omaisuuden vahingosta tai Jäsenen menetetystä omaisuudesta, jos vahinko tai menetys ei ole aiheutunut HIPKO:n vakavasta huolimattomuudesta. Jäsen ei saa säilyttää mitään henkilökohtaista omaisuuttaan HIPKO:n tiloissa.
 13. HIPKO ei ole velvollinen säilyttämään HIPKO:n salilta löytyneitä henkilökohtaisia tavaroita (löytötavaroita) kauemmin kuin 7 vuorokautta.

HIPKO varaa itselleen oikeuden muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Internet-sivuillaan tai ilmoitustaululla tai muulla tavalla hyvissä ajoin etukäteen. Tästä sopimuksesta johtuvat riitaisuudet käsitellään Helsingin Käräjäoikeudessa.

Hipko Performance Training -salilla voit maksaa käteisen ja maksukorttien lisäksi myös näillä seteleillä / passeilla:
 
Liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuuriseteli

Tyky-kuntoseteli

Tyky-kuntoseteli

Sporttipassi

Sporttipassi

Virikeseteli

Virikeseteli

 
Suomen Yrittäjät

Hipko on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.