Hipko Performance Training

" Uusi fysiikka- ja voimavalmennussali aikuisille kuntoilijoille "

Olemme Itä-Helsingissä:
Korsholmantie 2 (Itäkeskus)
info@hipkoperformance.fi

Syksyn 2016 Hipko/Performance salin maksuttomat luennot kuntoilijalle ja urheilijalle!

Syksyn 2016 Hipko/Performance salin maksuttomat luennot kuntoilijalle ja urheilijalle!

Tässä tuhti pakettia tietoa harjoittelemisesta! Osallistu luentoihin, kehitä itseäsi, kartuta osaamistasi ja varmista, että harjoittelet oikein.
Luennot järjestetään Hipko Performance salin tiloissa Kontulassa, osoitteessa sirrikuja 2, 1. krs.

Luennot pitää Performance salin fysiikkavalmentaja Mikael Witick.
Lue lisää Mikaelista: http://hipkoperformance.fi/sali/valmentajat/

1. Miksi Hipko ja Performance valmennus yhdessä? – 22.9. klo 20:00-21:15

Hipkon laajan tuntitarjonnan sekä Performance salin fysiikka- ja voimavalmennuksen yhdistämisellä on mahdollista potkaista kehittymisesi aivan uudelle tasolle. Kuinka paljon Taekwondon harrastajan pitää pystyä nostamaan penkistä? Tarvitseeko BJJ harrastajan treenata erikseen puristusvoimaa? Miksi kuntonyrkkeilijan kannattaisi tehdä maastavetoa? Miten liikkuvuus ja voimaharjoittelu kannattaa yhdistää etteivät ne syö toisiaan? Tällä luennolla käymme läpi nousujohteisen sekä kokonaisvaltaisen harjoittelun perusteita. Ajankohta: 22.9. klo 20:00-21:15
Paikka: Hipko Kontula, Sirrikuja 2

2. Urheilijan ravitsemus – 6.10. klo 20:00-21:15

Vaikka harjoittelisit kuinka monipuolisesti ja nousujohteisesti tahansa, pitäen välillä kevyitä palauttavia viikkoja niin ilman tavoitteitasi tukevaa ruokavaliota et tule niitä saavuttamaan. Ruokavalion laiminlyöminen on urheilijan suurin synti jolla tuhotaan harjoittelun ja levon kautta mahdollisesti aikaansaatava kehittyminen. Tiedätkö mihin sinun tulisi oikeasti keskittyä ruokavaliossasi? Onko se viimeisimmän ja kuumimman lisäravinteen tai superfoodin käyttäminen? Yöllinen proteiinijuoma? Banaani vai palautusjuoma treenin päälle? Tällä luennolla käymme läpi urheilijan ravitsemuksen ehdottomasti tärkeimmät kulmakivet.
Ajankohta: 6.10. klo 20:00-21:15
Paikka: Hipko Kontula, Sirrikuja 2

3. Lepo ja palautuminen kamppailulajeissa – 27.10. klo 20:00-21:15

Kamppailulajien maailmassa on vahvana itsensä ylittämisen mentaliteetti jossa ihannoimme ”100-man kumite” tyylistä periksiantamattomuutta ja fyysistä sekä henkista kovuutta. Fakta kuitenkin on että kaikki kehittyminen tapahtuu riittävän levon kautta. Levon ja harjoittelun yhteensovittamisessa tuleekin huomioida eri suorituskyvyn ominaisuuksien palautumisen periaatteet ja ajat. Tule kuuntelemaan periaatteet joilla varmistat ettet polta itseäsi loppuun treenillä. Ajankohta: 27.10. klo 20:00-21:15
Paikka: Hipko Kontula, Sirrikuja 2

4. Venyttelyä vai liikkuvuutta – 10.11. klo 20:00-21:15

Käytännönläheinen katsaus liikkuvuus ja notkeusharjoittelun maailmaan. Dynaamista liikettä, passiivista rentouttavaa venyttelyä, aktiivista liikkuvuusharjoittelua, jännitys-rentoutus menetelmää, active release tekniikkaa vai fascia rakenteiden manipulaatiota? Jokaisella näistä on paikkansa kun puhutaan liikkuvuudesta ja notkeudesta. Osaathan rakentaa omien tavoitteidesi mukaisen ohjelman eri vaihtoehdot huomioiden?
Ajankohta: 10.11. klo 20:00-21:15
Paikka: Hipko Kontula, Sirrikuja 2

5. Milloin olet tarpeeksi vahva? – 24.11. klo 20:00-21:15

Paljonko nousee penkistä? Montako leukaa menee? Mitataanko maastavedon tulos kiloissa vai Richterin asteikolla? Mitä eroa on absoluuttisella ja suhteellisella voimalla? Voimaharjoitteluun liittyy paljon erilaisia uskomuksia, totuuksia sekä kirjoittamattomia ”sääntöjä” mutta kuinka paljon on lopulta kenellekin tarpeeksi? Tällä luennolla käymme läpi erilaisia vertailuja tuloksista sekä tavoitteista.
Ajankohta: 24.11. klo 20:00-21:15
Paikka: Hipko Kontula, Sirrikuja 2

6. Lihaskuntoharjoittelun anatomia – 8.12. klo 20:00-21:15

Miksi selkä tai niska tulevat kipeäksi huonossa asennossa istumisesta? Miksi keskivartalon lihasten harjoittamiseen kannattaa panostaa? Suoritustekniikka on tärkeää mutta miksi? Perusanatomian tuntemus tuo harjoitteluusi aivan uutta syvyttää ja ymmärrystä. Tule oppimaan asiaa mielenkiintoisesta anatomian maailmasta.
Ajankohta: 8.12. klo 20:00-21:15
Paikka: Hipko Kontula, Sirrikuja 2

 

Hipko Performance Training -salilla voit maksaa käteisen ja maksukorttien lisäksi myös näillä seteleillä / passeilla:
 
Liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuuriseteli

Tyky-kuntoseteli

Tyky-kuntoseteli

Sporttipassi

Sporttipassi

Virikeseteli

Virikeseteli

 
Suomen Yrittäjät

Hipko on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.