Hipko Performance Training

" Uusi fysiikka- ja voimavalmennussali aikuisille kuntoilijoille "

Olemme Itä-Helsingissä:
Korsholmantie 2 (Itäkeskus)
info@hipkoperformance.fi

Performance -sali kiinni 1.4.-14.4.

Performance -sali kiinni 1.4.-14.4.

Kiitos, että olet mukana Hipkossa. Kaikista meidän yhteisistä ponnisteluista huolimatta Aluehallintoviraston päätöksellä joudumme sulkemaan salin torstaista 1.4.2021 lähtien. Ennakkotietojen mukaan sulku kestää kaksi viikkoa 1.-14.4.2021. Linkki AVIn tiedotteeseen: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69905271.

Performance salin harjoittelu korona sulun aikana tapahtuu onlinen kautta

Hipko-onlineen tulee Performance salin jäsenille oma osio josta löytyy harjoitusohjelmia sulun aikaiseen etäharjoitteluun. Ohjelmia on niin kehonpainolla kuin pienvälineillä tehtävään harjoitteluun. Voit valita niistä sinulle parhaiten soveltuvan. Pysy aktiivisena ja jatka harjoittelua.

Jäsenten online alustalle lisätään myös valmentajien pitämiä videoluentoja harjoitteluun liittyen, sekä selkeät ohjeet etäharjoituksiin ja ”seuraa mukana treenejä” eli laitat videon pyörimään ja teet treenin.

Henkilökohtaista kysymyksiä ja ohjelmia varten tavoitat valmentajasi osoitteesta kuntosensei@gmail.com

Syksyllä järjestämme jälleen luentoja, mm. paljon kiitosta saaneen 4 osaisen ravintovalmennus seminaarin, ne ovat sinulle maksuttomia jos pysyt jäsenenä.

Saat selkeät ohjeet meiliisi lähipäivien aikana

1. Saat viikonlopun aikana meilitse kutsun Hipko-Onlineen ja jos olet unohtanut tunnuksesi niin saat myös ohjeet salasanan palautukseen.

Performance salin jäsenet saavat kutsun uuteen performance salin onlineen. Älä huoli, meili on tulossa!

2. Tämän jälkeen saat toisen meilin jossa opetetaan onlinen käyttö

Harjoitusmaksut korona sulun aikana

Harjoitusmaksut lähetetään korona -sulun aikana normaalisti ja Hipko-Onlinen kautta tapahtuva etäharjoittelu palvelu korvaa lähiharjoittelun. Toivon, että mahdollisimman moni pysyy aktiivisina jäseninä korona sulun ajan, niin, että saadaan taas salien ovet auki kun sulusta ja koronasta on selvitty. Se miten hyvin pystymme järjestämään korvaavan opetuksen ja kuinka moni jää jäseniksemme sulun aikana, määrittää pitkälti myös sen miten onnistumme sulun jälkeen kun salit taas aukeavat ja kuinka selvitä kesästä jolloin myynti on luonnostaan hiljaisempaa.

Sulusta huolimatta vuokrista ja muista kiinteistä kuluista ei pääse eroon. Kulut rullaavat normaalisti.

Hallitus ei ole esittänyt vielä mitään mallia siitä miten sulun aiheuttamat tappiot tullaan korvaamaan vai korvataanko niitä ollenkaan.

Maksamalla harjoitusmaksut autat selviytymään tämän tilanteen yli.

Mikäli haluat laittaa jäsenyyden kuitenkin tauolle, ilmoitathan sähköpostitse info@hipko.fi

Huhtikuun osalta olemme jo laskut lähettäneet, joten niitä emme pysty enää perumaan/ muokkaamaan. Voimme kuitenkin hyvittää huhtikuun sulun osuuden tulevista laskuista, jos haluat taukoa pitää.

Hipko Performance Training -salilla voit maksaa käteisen ja maksukorttien lisäksi myös näillä seteleillä / passeilla:
 
Liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuuriseteli

Tyky-kuntoseteli

Tyky-kuntoseteli

Sporttipassi

Sporttipassi

Virikeseteli

Virikeseteli

 
Suomen Yrittäjät

Hipko on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.