Hipko Performance Training

" Uusi fysiikka- ja voimavalmennussali aikuisille kuntoilijoille "

Olemme Itä-Helsingissä:
Korsholmantie 2 (Itäkeskus)
info@hipkoperformance.fi

Muutamme uuteen osoitteeseen 29.11.2022 alkaen

Muutamme uuteen osoitteeseen 29.11.2022 alkaen

Hipko Performance -sali muuttaa uusiin parempiin tiloihin Puhoksen ostoskeskukselle (2. krs). Tilassa on aikaisemmin toiminut Elixian kuntokeskus.
Pyrimme avaamaan ovet uudessa paikassa ti 29.11.2022. Uusi osoitteemme on Korsholmantie 2, 00900 Helsinki.

Uusi sijaintimme on Puhoksen Ostoskeskuksen yhteydessä Elixian entisissä tiloissa. Tilat on rakennettu liikuntaa varten, joten tiloissa on erinomainen ilmastointi ja tilavat pukukopit suihkuhuoneineen.

Salille pääsee helposti julkisella liikenteellä kuten myös omalla autolla. Itäkeskuksen metropysäkki on 600m päässä. Itäkeskuksesta löytyy myös kattavat bussiyhteydet. Salin välittömässä ympäristössä on yksityinen parkkialue, jota vartioidaan. Tällä parkkialueella on yhden (1) tunnin ilmainen pysäköinti, jonka jälkeen pysäköinti muuttuu maksulliseksi (1e/h). Pysäköinnin voi hoitaa helposti esimerkiksi EasyPark-sovelluksen kautta. Salin läheisyydessä olevilla kadunvarsilla pysäköinti on maksutonta.

Nykyisessä salissa olemme joutuneet olemaan elokuusta saakka ilman kaukolämpöä ja toimivaa ilmastointia. Vaikka olemme vuokralaisina maksaneet aina vuokramaksut ajallaan, on vuokranantaja laiminlyönyt omia velvoitteitaan. Pyrimme neuvottelemaan ratkaisua näihin epäkohtiin pitkään tuloksetta. Nyt tarvitsemme paremmat tilat palvellaksemme sinua paremmin. Olemme etsineet uutta salia muutamien kuukausien ajan ja olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että vihdoin löysimme sen.

Jos sinulla on kysyttävää uudesta toimipaikasta tai palveluistamme, voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia, niin autamme mielellämme.

Toivomme, että uusi sijainti ei aiheuta logistisia ongelmia kenellekään ja pääset jatkamaan harjoittelua uusissa tiloissa. Emme lähtökohtaisesti halunneet vielä muuttaa, mutta meidän oli toimittava ennen kuin kovat pakkaset tulevat, emmekä pystyisi harjoittelemaan nykyisissä tiloissa. Näimme järkeväksi ratkaisuksi purkaa vanha vuokrasopimus ja muuttaa uusi tiloihin, jotta voimme palvella teitä laadukkaissa tiloissa.

Treenataan vanhoissa tiloissa pe 25.11.2022 saakka ja siirrytään siitä uusin tiloihin niin, että harjoitukset jatkuisivat heti ti 29.11.2022.

Info palvelee edelleen normaalisti sähköpostitse info@hipko.fi & puhelimitse 050 5903905 (ma-pe klo 12:30-15:30).

Odotamme innolla näkevämme Sinut uudessa toimipaikassamme!

Ystävällisin terveisin,
Jesse Räkköläinen
Toimitusjohtaja
Hipko

Hipko Performance Training -salilla voit maksaa käteisen ja maksukorttien lisäksi myös näillä seteleillä / passeilla:
 
Liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuuriseteli

Tyky-kuntoseteli

Tyky-kuntoseteli

Sporttipassi

Sporttipassi

Virikeseteli

Virikeseteli

 
Suomen Yrittäjät

Hipko on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.