Hipko Performance Training

" Uusi fysiikka- ja voimavalmennussali aikuisille kuntoilijoille "

Olemme Itä-Helsingissä:
Korsholmantie 2 (Itäkeskus)
info@hipkoperformance.fi

Lue aktiivisen fribeegolfaaja Juhanin ajatuksia voimaharjoittelusta

Lue aktiivisen fribeegolfaaja Juhanin ajatuksia voimaharjoittelusta

Esittelemme erilaisia ihmisiä, jotka käyvät harjoittelemassa Hipko Performance Training salilla Helsingin Kontulassa. Artikkeleissa kerrotaan harjoittelusta heidän näkökulmastaan – ajatuksia, tavoitteita ja tuloksia.

Tällä kertaa haastattelussa on 34-vuotias aktiivinen frisbeegolfaaja Juhani, jonka tuoreimpana saavutuksena on 2. sija España Openin MA1-sarjassa.

Juhani aloitti frisbeegolfin harrastamisen jo vuonna 2009, ja kisaamisen vuonna 2011. Nykyään hän edustaa Talin Tallaajia. Vuoden 2015 tammikuussa Juhani alkoi käymään Hipko Performance Training salilla, koska hän halusi parantaa lihaskuntoaan ja saada etua muihin kilpailijoihin omassa lajissaan.

Juhani on harjoitellut Hipko Performance Trainingilla nyt vuoden verran, ja on huomannut saaneensa tästä erittäin paljon hyötyä. Hän kertoo jaksavansa nykyään paljon paremmin erityisesti useamman päivän frisbeegolf turnauksissa, joissa voi joskus olla erittäin vaikeitakin maastoja. Myös puttaamiseen hän on saanut apua ja heittopituudet ovat kasvaneet selkeästi sekä rysty- että kämmenpuolelta. Konkreettisesti kehitys näkyy oman ratingin nousuna ja kisatulosten paranemisena.

-”Viime vuonna tuli oikeastaan parhaimmat kisamenestykset ja loppukautta kohden homma tuntuu paranevan” selventää Juhani.
Erityisesti mies pitää harjoittelussa Hipko Performance Training salilla siitä, että ohjelmat tehdään oikeasti häntä varten, ja tukemaan hänen omaa lajiansa ja kehitystä.

-”Henkilökohtainen ohjaus on älyttömän hienoa ja nykyään pystyy nostelemaan koviakin painoja. Tekniikkaohjauksen ansiosta on säästynyt loukkaantumisilta. Myös kropan hyvinvointiin ja kehonhuoltoon keskittyminen on erittäin positiivista.”

Voimaharjoittelun lisäksi Juhani on osallistunut Hipko Performance Trainingin luennoille, joista hänelle jäi erityisesti mieleen ravintoon liittyvä luento.

-”Ravintojutut ovat periaatteessa yksinkertaisia asioita, mutta myös erittäin tärkeitä. Nykyään muistaa syödä oikein ja erityisesti sopivasti ennen treeniä.”

Juhani suosittelee omakohtaisten kokemustensa perusteella performance salin valmennusta kaikille ja varsinkin frisbeegolfaajille. Harjoittelu on tehnyt erittäin hyvää hänen suorituksilleen ja heittopituuksien parantuessa ei tarvitse välttämättä vetää enää täysillä, jolloin myös heittokontrolli on kasvanut. Kisakunto ja erityisesti kisoista palautuminen on myös parantunut huomattavasti.

Hipko Performance Training -salilla voit maksaa käteisen ja maksukorttien lisäksi myös näillä seteleillä / passeilla:
 
Liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuuriseteli

Tyky-kuntoseteli

Tyky-kuntoseteli

Sporttipassi

Sporttipassi

Virikeseteli

Virikeseteli

 
Suomen Yrittäjät

Hipko on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.