Hipko Performance Training

" Uusi fysiikka- ja voimavalmennussali aikuisille kuntoilijoille "

Olemme Itä-Helsingissä:
Korsholmantie 2 (Itäkeskus)
info@hipkoperformance.fi

Marjaana (63v) ja Jyrki (62v) kertovat harjoittelustaan Hipkon Performance salilla

Marjaana (63v) ja Jyrki (62v) kertovat harjoittelustaan Hipkon Performance salilla

 

Mitä asiakkaamme kertovat Hipko Performance Training harjoittelusta?

Esittelemme erilaisia ihmisiä, jotka käyvät harjoittelemassa Hipko Performance Training salilla Helsingin Kontulassa. Artikkeleissa kerrotaan harjoittelusta heidän näkökulmastaan – ajatuksia, tavoitteita ja tuloksia.

Ensimmäisenä vuorossa ovat Jyrki (62v) ja Marjaana (63v).

Jyrki ja Marjaana ovat käyneet Hipko Performance Training salilla sen perustamisesta lähtien. Performance sali avattiin nykyisiin tiloihin Kontulaan syksyllä 2014, eli pariskunta on ehtinyt käydä läpi jo useita treeniohjelmia noin 1,5 vuoden aikana. Aiempiin harrastuksiin kuuluvat mm. hiihto, laskettelu sekä juoksu, ja nämä lajit ovat pysyneet matkassa myös Performance-harjoittelun ohella.

Mikä sai heidät aloittamaan harjoittelun Hipko Performance Training salilla?

”Pitkät toimisto- ja matkapäivät rupesivat vaatimaan veronsa. Lähes 30 vuoden istuminen alkoi vaikuttamaan fyysiseen hyvinvointiin ja paikat olivat jatkuvasti kipeänä ja kankeana. Halusin parantaa yleistä hyvinvointiani” kertoo Jyrki.

Marjaana puolestaan harjoitteli aiemmin Väinö Lestelän Performance salilla, jonka konseptia Hipko Performance Training on jatkanut ja pyrkii sitä myös edelleen kehittämään. Marjaanan tavoitteena on olla vielä 100-vuotiaana toimintakykyinen.

Molemmat huomasivat heti alussa, että Performance-treenistä on hyötyä. ”Jaksaa paremmin vapaa-ajalla, ja voimaa sekä energiaa on paljon enemmän. Matka jatkuu edelleen, mutta aikaakin on!”

”Alku meni paikkojen avaamiseen ja tekniikoiden opetteluun. Nyt liikkuvuus on parantunut huomattavasti, paikkoihin on tullut kestävyyttä ja lihaksia pystyy kuormittamaan paljon enemmän ilman, että pamahtavat.”

Jyrki ja Marjaana ovat käyneet myös aktiivisesti Hipko Performance Trainingin järjestämillä luennoilla. Päällimmäisenä näistä mieleen ovat jääneet luennot palautumisesta ja ravinnosta. Ymmärrys asioista on parantunut ja uuttakin tietoa on tullut esimerkiksi palautumiseen ja palautumisaikoihin liittyen. He suosittelevat luentoja kaikille ja uskovat, että näistä olisi hyötyä myös heidän omille ystävilleen.

Loppuun terveiset kaikille:

Marjaana: ”Aina olen kaikille suositellut tätä ja kehottanut tulemaan mukaan! Varsinkin sellaisille, joilla alkaa jo olla hieman enemmän ikää. Vanhemmalla iällä tarvitsee enemmän sellaista treeniä, jossa oikeasti katsotaan tarkasti perään miten treenaat ja huolehditaan, että kaikki menee oikein ja sopivilla painoilla.”

Jyrki: ”Aloita ihmeessä!”

———————————————————————————

Tule tustustumaan Hipko Performance salille
Varaa itsellesi ilmainen intro-tunti ja saat paljon hyödyllistä tietoa oman kunnon kehittämisestä:
https://hipkoperformance.fi/ilmainen-intro-tunti/

 

Hipko Performance Training -salilla voit maksaa käteisen ja maksukorttien lisäksi myös näillä seteleillä / passeilla:
 
Liikunta- ja kulttuuriseteli

Liikunta- ja kulttuuriseteli

Tyky-kuntoseteli

Tyky-kuntoseteli

Sporttipassi

Sporttipassi

Virikeseteli

Virikeseteli

 
Suomen Yrittäjät

Hipko on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.